Upload Din Demo

Bliv hørt af Sony Music ! 
På Sony Music brænder vi for musik, og vi vil meget gerne høre din! Vi er nemlig altid på udkig efter nye spændende bands/solister/komponister, vi kan arbejde sammen med. 
Du kan uploade følgende filtyper: MP3, PDF, WORD, JPEG/JPG og Zip-filer. Vi modtager selvfølgelig stadig med glæde demoer med posten! 
Læs gerne mere omkring indlevering af demoer herunder inden du sender. 

Vi glæder os til at høre fra dig/jer, og tak fordi vi må lytte med! 

Lidt praktisk information: 
Hvilke sange skal man vælge når man indsender? 
Det er et tidskrævende arbejde at lytte til demoer. Derfor anbefaler vi at du/I kun sender os 2-3 af dine/jeres stærkeste sange, største hits eller hvad man nu vælger at kalde det. Det giver os mere tid til, og bedre mulighed for, at vurdere jer, der hvor I selv synes, I er bedst. Hvis de første par sange fanger vores interesse, skal vi selvfølgelig nok bede om flere! Send gerne over flere mails hvis nødvendigt. 
Hvilke informationer er det vigtigt at skrive i pressematerialet? 
Vi vil gerne vide noget om dig/jer. Derfor anbefaler vi at du/I forfatter en pressetekst, der indeholder: 
• Band-/kunstnernavn og hvor du/I kommer fra i landet. 
• Navn og alder på kunstner/bandmedlemmerne. 
• Kontaktinfo/kontaktperson (email, adresse, tlf. nr.) 
• Hjemmesideadresse (eller Myspace o.lign.) 
• En beskrivelse af musikken med dine/jeres egne ord. 
Derudover kunne presseteksten også indeholde: 
Presseklip og anmeldelser, hvornår du/I spiller koncert næste gang, hvor du/I tidligere har spillet, om du/I har udgivet noget før (også med andre bands), har andre samarbejdspartnere i musikbranchen, osv. Presseteksten skal selvfølgelig være informativ, men du/I er meget velkomne til at være kreative og gøre den sjov, spændende og/eller interessant at læse. 


Hvilke billeder skal man indsende? 
Vi anbefaler at du/I sender 1-2 pressebilleder eller bandbilleder. Er det visuelle udtryk en stor del af dit/jeres samlede kunstneriske udtryk, eksempelvis i form af artwork, kostumer eller visuals, kan det være en rigtig god idé at sende skitser og billeder, der kan give os en idé om hvad I gør rent visuelt, eller hvor I gerne vil hen.


Disclaimer: 
Ved at sende demo til os, står du inde for at enten du, dit band eller en i bandet har ophavsretten (tjek evt. KODA) til det oploadede materiale, eller tydeligt tilkendegiver, hvem der har det. Du afgiver ikke nogen rettigheder, men må meget gerne oplyse hvem der har skrevet materialet. Dette hjælper i bedømmelsen og afklarer eventuelle potentielle tvivlspørgsmål.