Mand død

23Februar

Første single fra bobby shams hedder ’blå’ og udkom i slutningen af sidste år. På første single tager bobby shams dig med ind i et univers alle snakker om og de fleste forherliger, men hvis brutalitet de færreste kender. ’blå’ var således første udspil fra lyrikeren med noget på hjerte, nu er han klar med endnu en sang. ’Mand død’ skildrer endnu en gang gyderne hovedpersonen selv har kendt som barn, og de historier der gemmer sig der.

”Mand død handler om hvordan unge rekrutteres til krig. Ikke af den danske hær men af gadens generaler.
Unge der går ud af skolen og ikke ser andre muligheder end at blive soldater. På en måde handler sangen først og fremmest om fælleskaber, som mangler og erstattes af fælleskaber der dyrker krig og profit.” Forklarer bobby shams.

Lyden afspejler både den militante tilstand bobby shams beskriver i sangen og den skrøbelige og ensomme tilstand før man joiner sine nye brødre.Flere Nyheder