BLAK STIKKER AF I NY VIDEO

15Februar


Blak rundede det forgange år af med udgivelsen af sit debutalbum, Sene Nætter Sydpå, der samlede kendte klassikere med helt nye tracks – heriblandt nummeret Stik Af, der nu sættes ekstra fokus på med en musikvideo.

Som én af tidens helt store streamingkonger, der blandt andet sidder på tronen med det mest spillede danske nummer på Spotify nogensinde, har Blak i traditionel streaming-stil udelukkende udgivet singler over de seneste par år.

Det blev der dog lavet om på, da Blak sluttede 2017 af med at udgive sit debutalbum, Sene Nætter Sydpå. Albummet kombinerede kendingene Ik’ Min Skyld, Banken og ikke mindst Nede Mette med nye tracks fra sangeren, og albummet har ligget solidt på den officielle Album Top 40 siden udgivelsen.

Nu sætter Blak fokus på nummeret Stik Af fra Sene Nætter Sydpå, når han i dag udgiver et visuelt sidestykke i form af en musikvideo til nummeret:

– Videoen har en retro-agtig vibe, der passer godt til nummeret. Den er skudt i en kælder, der lignede noget fra 70’erne, og vi har en Pontiac Firebird med, der også er fra 1970. Det passer godt til nummeret, der har en lidt blødere lyd, end meget af mit andet, fortæller Blak.

Videoen til Stik Af er tilgængelig på YouTube og Vevo i dag kl. 11.00.Flere Nyheder