Efter hittet ‘Ca Ca’ er ZK klar med sin fjerde single ‘Zum Zum’.

02Februar

Den unge rapper fra Ishøj fortsætter sin kometkarriere. Med over 8 millioner streams på under et år, har ZK for alvor vist, at der blæser nye vinde på den danske urban scene. Med sin unikke stemme udfolder Ishøj-rapperen sit tekstunivers med sin melodiske tilgang til rappen.

ZK gik i studiet for at lave ’Zum Zum’ efter at han fik at vide, at to af hans tætte venner skulle ind og sidde. Sangen er hans forklaring omkring ham og hans venners forståelse af livet og gadementalitet.

“Jeg føler ikke der er nogen, der forklarer mine venners og min historie. Vi kommer fra slum og ghetto, og det meste af vores liv foregår på gaden. Herude er det bare vores mentalitet at ramme penge hurtig hurtig”. – Forklarer ZK.

Det markante omkvæd understøtter ZK’s udtalelse: ‘De vil bare Zum Zum Zum, lav penge lav penge, boom boom boom’.

Produktionen til sangen er endnu en gang lavet af PakiNextDoor, som havde producerdebut på ZKs sidste single ’Ca Ca’. De to 17-årige stortalenter fra Ishøj markerer sig endnu en gang ved at vise stor kvalitet i deres lyd.

Ud over den nye single kan man opleve ZK live den 22.2 på Train i Aarhus og 23.2 på Vega i København, som opvarmning for den Amerikanske superstjerne Tyga.Flere Nyheder