NODE ser både frem og tilbage på sin nye single JVB

26Januar

I dag udgiver NODE sin nye single JVB. Titlen er en forkortelse af ”Jeg Vil Bare”, og NODE synger om den følelse, man har, når man kan mærke, at noget stort ligger forude.

NODE er en af de mest succesfulde nye artister herhjemme med mere end 50 millioner streams på sine singler, men det har taget ham mange års hårdt arbejde at nå dertil. JVB handler om den tilstand, han vågnede op i hver morgen; fast besluttet på at udleve sin drøm om at leve af musikken – og samtidigt er det også den følelse, han stadig sidder med, hvor han kan mærke, at han slet ikke har peaket endnu.

”Det er en forvirrende men også spændende følelse at være i, når man virkelig kan mærke, at der ligger noget forude og venter på én. Man er på bunden, og man er sulten, og man vil bare gøre alt, hvad der skal til, for at det skal lykkes. Jeg har den stadig, den følelse, men bare i en helt anden skala nu.” Fortæller NODE om JVB.

Siden NODE udgav sin første single i 2016, er det gået stærkt, og med hele 4 guldplader, 2 i platin og mere end 50 millioner streams kan han med rette siges at være en af de mest succesfulde nye urbane artister herhjemme. JVB er NODEs niende single, den er skrevet af NODE selv og produceret af Nicki Pooyandeh.Flere Nyheder