SKY

01Dec

Marcus Gordon udgiver fredag den 1. december singlen ’Sky’. Den talentfulde sanger har i år udgivet sangene: ’Byen’, ‘Min Ting’ og ’Altid’. Med nummeret ’Sky’ understreger Marcus Gordon for alvor, at han er en etableret artist på den danske R&B scene.

Med ’Sky’ viser Marcus Gordon utvivlsomt nogle andre nuancer i sin musik. Nummeret adskiller sig fra hans tre forrige sange – udover at være mere poppet, har sangen et alsidigt udtryk, som både gør det genkendeligt og let at relatere til.

Om nummeret siger Marcus Gordon:
”Det der inspirerede mig til at skrive nummeret, var oplevelsen i at møde folk i den kreative branche, der levede helt andre liv end mig selv, som på det tidspunkt havde mange indtryk at holde styr på. Sangen handler om, alle de oplevelser og indtryk jeg fik – både gode og dårlige ting. Men jeg var samtidig fanget i rusen af hvad der er nyt så uanset, hvor eller hvordan, svævede jeg stadigvæk på en sky og havde det godt”.

”Sangen har flere lag. Den fungerer i sin enkle forstand som en flydende sing along sang, men kan også lyttes til med et mind set, som gør det til en dybere oplevelse. ”, fastslår Marcus Gordon.

Marcus Gordon har høje ambitioner for sin fremtidige karriere – lige nu handler det ikke kun om musikken, men også om alt det omkringliggende: ”Mit mål med min musik er at finde den rigtige retning i projektet og bevise at jeg kan blive til en etableret artist, ikke kun overfor andre, men også overfor mig selv”.Flere Nyheder