Nyt album fra Jonah Blacksmith

01Dec

’Twenty Seventeen’ er lyden af et band, der i symbiose med sit publikum lader sig rive med af den altomsluttende og intense stemning – en stemning som for længst er blevet et kendetegn ved en Jonah Blacksmith koncert.

For Jonah Blacksmith handler det netop om momenterne, og måden man deler musikken med andre på. Musikken fra begge af bandets udgivelser er blevet præget og formet af den sitrende livsenergi, der hersker på scenen og hos publikum. Lyden synes på en og samme tid jordnær og himmelstræbende.

”Når vi optræder, er det vigtigt for os, at barrieren mellem publikum og scene nedbrydes. Vi vil gerne invitere publikum op til os og invitere os ned til dem. Det er vigtigt for os, at der på scenen skabes en naturlig og indbyrdes energi af hjemmelighed, humor og nærvær, der udligner den forestilling om, at man skulle være bedre og vigtigere, når man står på en scene. Den indbyrdes energi der skabes når vi spiller live, er den energi vi ønsker kommer til udtryk på albummet”.

Albummet er optagelser fra nogle af årets store øjeblikke, bl.a. Tønder, Smukfest og ikke mindst bandets første tour i udlandet, hvor mere end 3000 km blev tilbagelagt gennem Canada.
Første single ’A Song To The Sea’ er optaget på stranden i Vancouver en solbeskinnet aften, hvor hjemve og livsglæde i skøn forening skabte et uforglemmeligt øjeblik, hvor såvel billede som lyd blev indkapslet og foreviget.

Det at spille sammen og være sammen, er ifølge Sony Musics Creative Director, Christian Backman, DNA’et i Jonah Blacksmith:

” ’Twenty Seventeen’ er det første ”rigtige” album fra Jonah Blacksmith – første gang de lyder 100% ægte. Intet filter, ingen rettelser, vind i mikrofonen, råb og skrig på scenen, fejl og masser af publikum – alt sammen beholdt for at holde nerven og nærværet fast, så lytteren kan lukke øjnene og virkelig føle, at man står dér på stranden i Vancouver, i teltet på Smukfest eller Tønder, på kulturmaskinen i Odense eller Bygningen i Vejle.”

’Twenty Seventeen’ er med andre ord essensen af Jonah Blacksmith anno 2017.Flere Nyheder