Alexander Oscar “Ocean View”

03Marts

Alexander Oscar udkommer i dag med sin debutsingle Ocean View, der er med til at skubbe foråret i gang og vinteren længere på afstand.

Den kun 18 årige unge mand fra Aarhus, har igennem en lang årrække haft musik i blodet men det er først nu han føler at han har fundet sin lyd og det ståsted han er tilfreds med nemlig den pop-inspirerede R n’ B.

Om singlen siger Alexander selv;
”Den handler om det at møde en tidligere kæreste eller flirt nogle år efter. Man kan stadig mærke at gnisten er der, men pigen lader som ingenting, måske lader hun endda som om hun ikke rigtig kan huske dig. De gamle følelser og minder vender så tilbage”

Alexander Oscar har allieret sig med det Grammy vindende producereteam ”The Suppliers” der tidligere har stået bag kæmpe successer som ”I’m yours” med Jason Mraz, og som har arbejdet med en lang række annerkendte internationale artister, så som Mark Ronson, Mary J. Blige og Florence & The Machine.

Efter flere sessions i London og Danmark, er Alexander Oscar nu i gang med at forberede sig på de kommende koncerter hvor han får følgeskab af et fuldt liveband bestående af guitar, bas, trommer og keys.

Med singlen følger en musikvideo, der tager seeren ind Alexander Oscars intense lyriske verden:
“Videoen prøver at begribe det sangen også handler om, men ikke i en kronologisk handling. Den viser mere scenarier, som f.eks når man sidder alene i bilen og kommer til at tænke tilbage på hende, eller når man måske ser hende til en fest”Flere Nyheder